Top

Vintage Flowers Multi

50% Korting
  • Vintage Flowers Multi
€ 39,95
19,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Sleeptime, Vintage Flowers

‘Vintage Flowers’, ‘Sweet Sence’ en ‘Since 1981’ is de centrale sierlijke tekst op dit dekbedovertrek ‘Vintage Flowers’ van het bekende merk Sleeptime. Tijdloze bloemen, zoete geuren. Dit dekbedovertrek is zo rijk bedeeld met bloemen dat je ze bijna kunt ruiken. In geel, roze, blauw, rood en groen zie je herkenbare bloemen en vlinders bedrukt in overvloed op dit dekbedovertrek. Tover je slaapkamer om tot een echte bloemenzee en stap iedere avond heerlijk onder dit vrolijke dekbedovertrek ‘Vintage Flowers’. Ook origineel om cadeau te geven, zeker aan iemand die in 1981 geboren is!

Je zult heerlijk wegdromen onder dekbedovertrek ‘Vintage Flowers’ van Sleeptime, dat vervaardigd is van microvezel. Dit materiaal is zeer stevig en vochtregulerend, het voelt heerlijk zacht aan en valt soepel om je heen. Wij zeggen: Geniet van iedere nacht en dag!

Het dekbedovertrek beschikt over een instopstrook bij eenpersoons van 70x40cm, bij de tweepersoons van 100x40cm, bij de Lits-jumeax van 120x40cm en is daarnaast voorzien van bijpassende kussenslopen.