Top

Betaalmethodes

Alle Betaalmethodes zijn GRATIS dus geen extra transactiekosten!

Onze webwinkel heeft het webwinkelkeurmerk ontvangen en is SSL Gecertificeerd waardoor veilig betalen bij alle betaalmethodes geborgd is.


Vooraf overmaken per bank

vanaf iedere bank naar onze bankrekening kunt u vooraf het orderbedrag overmaken.  
U ontvangt na uw bestelling een mail met daarin verdere instructies en onze bankrekeningnummer                                                                                                                                     
Let op: Deze betalingswijze zorgt voor een iets langere levertijd 
op uw bestelling doordat een overboeking tussen verschillende banken enkele 
dagen verwerkingstijd heeft
 
Ons rekeningnummer is:
Rabobank: NL97RABO0101273584
t.n.v. Onlinedekbedovertrekken.nl te Drachten
BIC Rabobank: RABONL2U
Als wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd.
 
iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. 
iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. 
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
Hoe werkt iDEAL?
 * U bestelt een product
 * Kies iDEAL als betaalmethode
 * Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 * U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 * De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 * Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 * U ontvangt een bevestiging van uw bank
 * U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

PayPal

PayPal is een online betalingssysteem dat jou toelaat sneller, makkelijker en vooral veilig online te betalen. Met nauwelijks twee kliks kun je betalen of geld ontvangen, zo wordt winkelen op Onlinedekbedovertrekken.nl dus nog plezieriger!
 
Paypal is een systeem waarmee iedereen die een e-mailadres heeft, veilig online betalingen met een creditcard kan verzenden en ontvangen. 

Achteraf Betalen (Billink - Alleen Nederland)

Veel van onze klanten vinden het fijn om de producten eerst te zien voor ze willen afrekenen en deze manier van betalen sluit daar mooi op aan. Billink voert voor Onlinedekbedovertrekken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Billink via uw e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen. Deze betaalmethode is mogelijk tot een bedrag van €199,-

Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. (zie algemene voorwarden). Mocht uw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.
U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Let op: deze manier van betalen loopt via Billink. Billink voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Billink:
www.billink.nl

Mister Cash (België)

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder online gemakkelijk veilig betalen.
 
Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. 
 
Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen

Creditcard

Het online betalen met creditcard is wereldwijd een veel gebruikte betaalmethode. De Creditcard staat voor een veilige en gemakkelijke manier van betalen in onze webwinkel
 
Onze webwinkel heeft het webwinkelkeurmerk ontvangen en is SSL Gecertificeerd waardoor veilig betalen bij alle betaalmethodes geborgd is.