Top

Dekbedovertrek 200x200 - Koffietijd

75% Korting
  • Dekbedovertrek 200x200 - Koffietijd
  • Dekbedovertrek 200x200 - Koffietijd
€ 39,95
10,00
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Dekbedovertrek 200x200 - ANEEZA - Koffietijd Wit


Productomschrijving

Dekbedovertrek 200x200 Koffietijd van ANEEZA is een vrolijk dekbedovertrek waar je 's ochtends lekker onder wakker wordt en direct zin krijgt in een bakje koffie. Op het Katoenen dekbedovertrek staan allemaal koffie soorten geschreven. En de bijpassende kussenslopen maken het geheel helemaal af. Wij zeggen: smakelijk bakje koffie

ANEEZA

ANEEZA dekbedovertrekken staan voor stijlvolle, moderne en vernieuwende dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken van het merk ANEEZA zijn een aanvulling in je slaapkamer! Ontdek zelf de trendy wereld van ANEEZA katoenen dekbedovertrekken. De overtrekken van ANEEZA zijn gemaakt van zacht blended katoen. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken heerlijk zacht aan, zijn ze lekker soepel en vochtregulerend.

Wasadvies

Om voor een langere tijd te blijven genieten van dit dekbedovertrek adviseren wij om:

- Het dekbedovertrek de eerste keer te spoelen in koud water.
- Was het dekbedovertrek altijd binnenste buiten.
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddelen maar een wasmiddel voor de fijne was.
- Het dekbedovertrek wassen op 40° C is meestal voldoende.
- Was het overtrek niet in een te volle trommel.
- Het overtrek altijd grondig laten spoelen.
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen, dan droogt het glad op desnoods bijstrijken met een strijkijzer.
- Indien U gebruik maakt van een droogtrommel, gebruik dan gedurende korte tijd een lage droogtemperatuur voor het dekbedovertrek.

Wasvoorschriften:

- Het overtrek kan worden gewassen in de wasmachine. Maak hiervoor gebruik van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden en centrifugeer op lage toeren.
- Het overtrek mag niet worden behandeld met chloor en / of bleekmiddel. Maak alleen gebruik van wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
- In principe is het overtrek niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek ook niet tegen bestand.
- Bij het strijken van dit overtrek, niet een hoge stand gebruiken, dit kan het overtrek beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 150 graden.
- Het overtrek mag in de wasdroger gedaan worden, maar niet op hoge temperaturen.

Specificaties

Afmeting: 200x200/220 (bxl)
Maat: Tweepersoons
Materiaal: Katoen
Merk: ANEEZA
Sloop: inclusief 2 kussenslopen.
Kleur: Wit