Top

Messina Cream

33% Korting
  • Messina Cream
€ 74,95
49,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Dekbedovertrek 240x200/220 - Fancy Embroidery - Messina 

Productomschrijving

Dekbedovertrekset aanbieding? Probeer het Microfiber Fancy Embroidery dekbedovertrek Messina. Het dekbedovertrek geeft een rustige en moderne uitstraling aan je slaapkamer. De gekleurde bies op zowel het dekbedovertrekset als op de kussenslopen (60x70) geeft de uni kleur iets extra's en origineels. Het Fancy Embroidery Microfiber dekbedovertrek Messina past dankzij de neutrale kleuren bij ieder interieur.

Fancy Embroidery

Fancy Embroidery dekbedovertrekken zijn extra lange overtrekken en hebben zelfs een dubbele instopstrook. Fancy Embroidery staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
De overtrekken van Fancy Embroidery zijn vervaardigd van Microvezel en het dekbedovertrek wordt geleverd met 2 bijpassende kussenslopen (60x70)

Materiaal

Microvezel/Microfiber is een stevig, superzacht en vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof. Je kunt Microfiber het beste vergelijken met Katoen.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Fancy Embroidery overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op en hoeft u het niet te strijken
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Fancy Embroidery dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Fancy Embroidery dekbedovertrek is niet geschikt voor de droger.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.

Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 240x200/220 (bxl)
Maat: Lits Jumeaux
Merk: Fancy Embroidery
Sloop: Inlcusief 2 bijpassende kussenslopen à 60x70cm (lxb)
Kleur: Cream