Top

Dekbedovertrek 200x200/220 - Descanso Grijs

42% Korting
  • Dekbedovertrek 200x200/220 - Descanso Grijs
€ 129,95
74,95
Verwachte levertijd: 2 werkdagenNog op Voorraad: 5


Descanso Dekbedovertrek Grijs - 200x200/220

Productomschrijving

Descanso dekbedovertrek grijs geeft uw slaapkamer direct een luxe uitstraling dankzij de satijnen bovenkant. Maar door de katoen/polyester onderzijde, zorgt het ook voor een comfortabele nachtrust. Het Satijnen dekbedovertrek heeft een dubbele doorlopende instopstrook en is geschikt voor XL-maten. Het dekbedovertrek Descanso zwart wordt geleverd met bijpassende kussenslopen (60x70) die het geheel compleet maken


Descanso by Daphne Deckers

De Descanso dekbedovertrekken zijn vervaardigd van luxe satijn, wat voor een stijlvolle uitstraling zorgt en van topkwaliteit is.

Materiaal

Satijn bestaat voor 100 procent uit katoen of zijde, de naam ‘satijn’ slaat op de manier van het weven van de stof. Waar er bij het weven van katoen één inslagdraad en één kettingdraad wordt gebruikt, worden voor de productie van satijn vier inslagdraden over één ketting gebruikt. Deze weeftechniek zorgt ervoor dat de garen extreem dicht op elkaar geweven kunnen worden. Hierdoor ontstaat de fijnste kwaliteit katoen die er verkrijgbaar is. Satijn voelt hierdoor erg glad en soepel aan en krijgt een prachtige subtiele glans. Voor de specialisten geldt dat katoen of zijde de naam ‘satijn’ mag dragen zodra er 220 counts per inch (220 geweven draden per inch) zijn gebruikt. Een Satijnen dekbedovertrek heeft tevens een uitstekende vochtregulatie.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Descanso dekbedovertrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op.
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Descanso dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Descanso Satijnen dekbedovertrek is geschikt voor de droger maar niet op een te hoge temperatuur, het dekbedovertrek zal anders krimpen.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken van dit dekbedovertrek moet u niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.

Specificaties

Materiaal: Satijn
Afmetingen: 200x200/220 (bxl)
Maat: Tweepersoons
Merk: Descanso
Sloop: Inlcusief 2 bijpassende kussenslopen à 60x70 cm (LxB)
Kleur: Grijs