Top

Ma Cherie Blue

51% Korting
  • Ma Cherie Blue
  • Ma Cherie Blue
€ 54,95
26,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Dreamhouse Bedding Dekbedovertrek Ma Cherie - 140x200/220


Productomschrijving

Dit Dreamhouse Bedding dekbedovertrek Ma Cherie is uitgevoerd met een modern barokontwerp. De frisse kleur en het leuke ontwerp zorgen voor een aangename en stijlvolle, maar tegelijk ook rustgevende uitstraling in je slaapkamer. In het midden van het Katoenen dekbedovertrek staat de tekst “Bonne Nuit Ma Chérie”. Het Dreamhouse Bedding dekbedovertrek Ma Cherie wordt geleverd met bijpassende kussensloop (60x70) voor een compleet geheel


Dreamhouse Bedding

Dreamhouse Bedding dekbedovertrekken zijn vervaardigd van 100 procent zacht katoen, waardoor het dekbedovertrek soepel om je heen valt en je kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Een dekbedovertrek van Dreamhouse Bedding€™ beschikt over een doorlopende instopstrook en daarnaast is een overtrek van Dreamhouse Bedding voorzien van bijpassende kussenslopen (60x70) en zijn ze gemakkelijk in onderhoud.

Katoen

Katoen is het meest gebruikte materiaal voor dekbedovertrekken. Een Katoenen dekbedovertrek is heerlijk zacht, soepel en vochtregulerend. 

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Dreamhouse Bedding dekbedovertrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op.
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Dreamhouse Bedding dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Dreamhouse Katoenen dekbedovertrek is geschikt voor de droger maar niet op een te hoge temperatuur
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 150 graden.


Specificaties

Materiaal: Katoen
Afmetingen: 140x200/220 (bxl)
Maat: Eenpersoons
Merk: Dreamhouse Bedding
Sloop: Inlcusief 1 bijpassende kussensloop à 60x70cm (lxb)
Kleur: Blauw