Top

Messina Cream

43% Korting
  • Messina Cream
€ 69,95
39,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Fancy Embroidery Dekbedovertrek - 200x200/220 - Messina Cream

Productomschrijving

Het Fancy Embroidery dekbedovertrek Messina heeft een rustige en moderne uitstraling. De gekleurde bies op zowel het dekbedovertrek als op de kussensloop geeft de uni kleur iets extra'€™s en origineels. Het Fancy Embroidery dekbedovertrek 200x200/220 Messina past dankzij de neutrale kleuren bij ieder interieur. Het wordt dus heerlijk wegdromen onder dit Microvezel dekbedovertrek van Fancy EmbroideryFancy Embroidery

Fancy Embroidery dekbedovertrekken zijn extra lange overtrekken en hebben zelfs een dubbele instopstrook. De overtrekken van Fancy Embroidery zijn vervaardigd van Microvezel. Microvezel is een zeer stevig, vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof en wat heerlijk zacht en soepel om je heen valt. Fancy Embroidery dekbedovertrekken zijn voorzien van bijpassende kussenslopen.

Wasvoorschriften

Het Fancy Embroidery dekbedovertrek kan gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met chloor en / of bleekmiddel. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek ook niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.
Het dekbedovertrek is niet geschikt voor de wasdroger.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Fancy Embroidery overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen.
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen


Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 200x200/220 (bxl)
Maat: Tweepersoons
Merk: Fancy Embroidery
Sloop: Inlcusief 2 bijpassende kussenslopen
Kleur: Cream