Top

Casy Grey

45% Korting
  • Casy Grey
  • Casy Grey
€ 54,95
29,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Fancy Embroidery Dekbedovertrek Casy - 140x200/220

 

Productomschrijving

Met dit Fancy Embroidery dekbedovertrek Casey kom je helemaal tot rust. Dit Microvezel dekbedovertrek is uitgevoerd in een lichtgrijze tint. Aan de bovenkant heeft het een strook met daarin een prachtige bloemenprint. Het Fancy Embroidery dekbedovertrek Casy wordt geleverd met bijpassende kussensloop (60x70) wat het geheel helemaal afmaakt. Vanwege de neutrale kleur past dit dekbedovertrekset in vrijwel ieder interieur. 

Fancy Embroidery

Fancy Embroidery dekbedovertrekken zijn extra lang en hebben een instopstrook over de gehele breedte van het dekbedovertrek. Fancy Embroidery staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
De overtrekken van Fancy Embroidery zijn vervaardigd van Microvezel en het dekbedovertrek wordt geleverd met 1 bijpassende kussensloop (60x70)

Materiaal

Microvezel is een stevig, superzacht en vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof. Je kunt Microvezel het beste vergelijken met Katoen.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Fancy Embroidery overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op en hoeft u het niet te strijken
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Fancy Embroidery dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Fancy Embroidery dekbedovertrek is niet geschikt voor de droger.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.

Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 140x200/220 (bxl)
Maat: Eenpersoons
Merk: Fancy Embroidery
Sloop: Inlcusief 1 bijpassende kussensloop (60x70)
Kleur: Grijs