Top

Dekbedovertrek 200x200/220 - Feathers Wit

40% Korting
  • Dekbedovertrek 200x200/220 - Feathers Wit
€ 49,95
29,95
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Microvezel Dekbedovertrek 200x200/220 - Feathers Wit

Productomschrijving

Dit prachtig microvezel dekbedovertrek 200x200/220 van het populaire merk Nightlife is bedrukt met een grote veer en 2 vlinders op een witte achtergrond. Het dekbedovertrek zal door zijn neutrale kleur in elke slaapkamer passen. Het Microvezel dekbedovertrek Feathers wordt geleverd met bijpassende kussenslopen (60x70) voor een compleet geheel.

Nightlife

Nightlife dekbedovertrekken zijn heerlijk zacht, soepel en bovendien extra voordelig en hoeft niet gestreken te worden. Een Nightlife dekbedovertrek is dicht geweven en vervaardigd van Microfiber.

Materiaal

Microfiber/Microvezel is een stevig, superzacht en vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof. Je kunt Microfiber/Microvezel het beste vergelijken met Katoen.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Nightlife overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op en hoeft u het niet te strijken
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Nightlife dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Nightlife dekbedovertrek is niet geschikt voor de droger.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.

 

Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 200x200/220 (bxl)
Maat: Tweepersoons
Merk: Nightlife
Sloop: Inlcusief 2 bijpassende kussenslopen à 60x70cm (LXB)
Kleur: Wit