Top

Pure Exlcusive Dekbedovertrek 6001 Grijs

44% Korting
  • Pure Exlcusive Dekbedovertrek 6001 Grijs
€ 79,95
44,95
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Pure Exclusive Dekbedovertrek 6001 - 200x200/220

Productomschrijving

Op dit prachtige dekbedovertrek Pure staat de tekst: Home , Brasserie L'Etoile, Sweet Dream, Plats du Jour, No.96. Verder is het dekbedovertrek heerlijk rustig qua uitstraling en past het in iedere slaapkamer. Het Pure dekbedovertrek wordt geleverd met 2 bijpassende kussenslopen (60x70) waarop ook de tekst Home terugkomt. Het is toch heerlijk thuiskomen met dit Pure dekbedovertrek

Pure Exlcusive

Pure Exclusive dekbedovertrekken zijn dekbedovertrekken van topkwaliteit en hebben een instopstrook over de gehele breedte van het overtrek. De dekbedovertrekken van Pure Exclusive zijn vervaardigd van Microvezel en het dekbedovertrek wordt geleverd met 2 bijpassende kussenslopen (60x70).

Materiaal

Microvezel is een stevig, superzacht en vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof. Je kunt Microvezel het beste vergelijken met Katoen. Het dekbedovertrek valt heerlijk soepel om je heen.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Pure Exclusive dekbedovertrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op en hoeft u het niet te strijken
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Pure Exclusive dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Pure Exclusive dekbedovertrek is niet geschikt voor de droger.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.

Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 200x200/220 (bxl)
Maat: Tweepersoons
Merk: Pure Exclusive
Sloop: Inclusief 2 bijpassende kussenslopen à 60x70cm (lxb)
Kleur: Grijs