Top

Kiss your love White

54% Korting
  • Kiss your love White
€ 55,90
25,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Sleeptime Dekbedovertrek 240x200/220 - Kiss Your Love Wit

Productomschrijving

Nooit gaan slapen met ruzie en nooit gaan slapen zonder je geliefde een slaaplekkerkusje te geven.. twee ongeschreven regels waar iedereen gelukkig van wordt. Dit Lits Jumeaux dekbedovertrek Kiss Your Love van het populaire merk Sleeptime wijst ons daar even extra op. Het Microvezel dekbedovertrek heeft een rustige uitstraling dankzij het gebruik van wit als basiskleur. Daarop staat in sierlijke, zwarte letters geschreven: Always kiss your loved one goodnight€™. Twee felrode kusjes steken mooi af op het dekbedovertrekset Kiss your Love. Wij zouden zeggen: Snel een kusje, of twee, en lekker gaan slapen onder dit heerlijke Microvezel dekbedovertrek van Sleeptime!

Sleeptime

Sleeptime dekbedovertrekken zijn heerlijk zacht en soepel. Een Sleeptime dekbedovertrek is dicht geweven en gemaakt van Microvezel. De Sleeptime Microvezel dekbedovertrekken zijn strijkvrij, eenvoudig te reinigen en drogen snel op. Al deze eigenschappen dragen bij aan een plezierige slaap ervaring

Materiaal

Microvezel is een stevig, superzacht en vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof. Je kunt Microvezel het beste vergelijken met Katoen.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw sleeptime overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op en hoeft u het niet te strijken
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Sleeptime dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Sleeptime dekbedovertrek is niet geschikt voor de droger.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.


Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 240x200/220 (bxl)
Maat: Lits-Jumeaux
Merk: Sleeptime
Sloop: Inlcusief 2 bijpassende kussenslopen à 60x70cm (lxb)
Kleur: Wit