Top

Happiness Grey

50% Korting
  • Happiness Grey
€ 59,90
29,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Nog op Voorraad: 0


Zensation Dekbedovertrek Happiness - 200x200/220

Productomschrijving

Je wordt helemaal vrolijk van dit Zensation dekbedovertrek Happiness. Het Microvezzel dekbedovertrek is versierd met de liefdevolle zin ”Happiness is not a destination it's a way of life”. Mede door het sierlijke handschrift ontstaat er een landelijke, romantische sfeer. Dit Zensation Happiness dekbedovertrek heeft een neutrale kleur en kan eindeloos gecombineerd worden met bijvoorbeeld gordijnen of bedlampjes. Dit dekbedovertrek kun je aan twee kanten gebruiken waardoor er een warme, gezellige winterse omgeving gecreëerd kan worden of juist een fris voorjaarsgevoel. Ook de 2 meegeleverde kussenslopen (60x70) zijn voorzien van deze tekst en zorgen hierdoor voor een mooi compleet geheel. Het overtrek heeft een instopstrook over de gehele breedte

Zensation

Zensation dekbedovertrekken zijn heerlijk soepel en zacht. Een Zensation dekbedovertrek is dicht geweven en gemaakt van Microvezel. De Zensation Microvezel dekbedovertrekken zijn strijkvrij, eenvoudig te reinigen en drogen snel op. Al deze eigenschappen dragen bij aan een plezierige slaap ervaring

Materiaal

Microvezel is een stevig, superzacht en vochtregulerend materiaal wat aanvoelt als een natuurlijke stof. Je kunt Microvezel het beste vergelijken met Katoen.

Onderhoudtips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Zensation overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:
 
- Spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water
- Was het overtrek niet in een te volle trommel
- Was het overtrek binnenste buiten
- Na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen. 
  op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op en hoeft u het niet te strijken
- Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel
- Het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen

Wasadvies

Het Zensation dekbedovertrek kan gewoon gewassen worden in de wasmachine. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40 graden.
U mag het dekbedovertrek niet behandelden met reinigingsmiddelen. Gebruik alleen wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
Het Zensation dekbedovertrek is niet geschikt voor de droger.
Het overtrek is niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek niet tegen bestand.
Bij het strijken (is op zich niet nodig) van dit dekbedovertrek moet u  niet een te hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek namelijk beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 110 graden.


Specificaties

Materiaal: Microvezel
Afmetingen: 200x200/220 (bxl)
Maat: Tweepersoons
Merk: Zensation
Sloop: Inlcusief 2 bijpassende kussenslopen à 60x70cm (lxb)
Kleur: Grijs